14 huhtikuun, 2024
Mistä nopea nettilaina? 10 lainatarjoajaa, osa 2

Mistä nopea nettilaina? 10 lainatarjoajaa, osa 2

Nopea nettilaina voi tulla tarpeeseen äkillisen tilanteen yllättäessä. Lainalla voit hankkia esimerkiksi uuden kodinkoneen hajonneen tilalle tai rahoittaa välttämätöntä kodin remonttia. Nopea nettilaina on helppo hakea ja siihen ei yleensä tarvita vakuuksia. Listasimme 10 eri lainatarjoajaa, joiden tarjouksia kannattaa vertailla.

Fellow Pankki tarjoaa pankkipalveluja ja vakuudetonta lainaa

Fellow Pankki tunnettiin aiemmin nimellä Fellow Finance ja Evli Pankki. Fellow Pankki tarjoaa päivittäisten pankkipalvelujen lisäksi myös vakuudetonta lainaa aina 30 000 euroon asti. Laina-aika on jopa 15 vuotta. 

Fellow Pankin vakuudettoman lainan korko lähtee 7 % ylöspäin. Nopea nettilaina Fellow Pankista on mahdollista saada, jos olet yli 20-vuotias vakituisesti Suomessa asuva, luottotietosi ovat kunnossa ja säännölliset tulosi riittävät elämiseen lainan lyhentämisen kanssa. 

Tiedätkö, mitä tarkoittavat ”lainamarkkinat”?

Resurs mahdollistaa pienen lainan 800 euron kuukausituloilla

Resurs tarjoaa lainaa 1 000 – 50 000 euron väliltä maksimissaan 12 vuoden maksuajalla. Lainan korko on sidottu 3 kk euribor-korkoon. Luottokuluna Resurs perii 0,28 %/kk sovitusta lainasummasta, mutta kuitenkin enintään 12,50 € kuukaudessa.

Resurs tarkistaa lainanhakijoiden luottotiedot. Edellytyksenä lainan saamiselle on, että olet vähintään 24-vuotias, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Säännöllisten tulojen tulee olla alle 3 000 euron lainoissa vähintään 800 euroa kuukaudessa. Jos lainasumma on yli 3 000 euroa, tulojen tulee olla vähintään 1 300 euroa kuukaudessa. 

Svea tarjoaa lainalle hintatakuun

Nopea nettilaina Svealta voi olla suuruudeltaan 2 000 – 50 000 euroa. Laina-aika on 2 – 15 vuotta. Vakuudettoman lainan korko lähtee 6,99 % prosentista ylöspäin. Lainan korko on sidottu 3 kk euribor-korkoon. Svea perii lainasta kuukausittain vähintään 5 euroa käsittelykuluja. 

Svea myöntää nettilainalle hintatakuun: jos saat jostain paremman lainatarjouksen, he tarjoavat sinulle kulutusluottoa edullisemmalla hinnalla. Saadaksesi vakuudettoman lainan Svealta, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, säännölliset tulosi ovat vuosittain vähintään 18 000 euroa, työsuhteesi koeaika on päättynyt tai yrityksesi on toiminut vähintään 2 vuotta, olet asunut Suomessa ainakin 3 vuotta, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. 

Nopea nettilaina Credigolta aina 10 000 euroon asti

Credigo myöntää vakuudettomia kulutusluottoja 500 – 10 000 euron väliltä. Lainan todellinen vuosikorko on 9,45 – 28,64 %. Laina-aika on 2 – 10 vuotta ja aika määräytyy lainasumman mukaan. Credigo perii tilinhoitokuluja 1,40–12,5 euroa kuukaudessa.

Jos olet vähintään 20-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa, voit hakea lainaa Credigolta. Credigo selvittää tarkemmin mahdollisuutesi saada lainaa. Jos lainahakemuksesi hylätään, voit mahdollisesti saada kuitenkin lainan pienemmällä summalla tai pidemmällä maksuajalla. 

Instabank tarjoaa lainaa jopa 50 000 euroon asti

Instabankin vakuudettomassa lainassa lainasumma voi olla 500–50 000 euroa. Laina-aika on 3–15 vuotta. Nopea nettilaina irtoaa Instabankista 7,99 % – 19,99 % nimelliskorolla (huomaa, että todellinen vuosikorko voi olla suurempi). Instabank perii lainan avaamiskuluna 90 euroa ja kuukausittaisena tilinhoitomaksuna 5 euroa. 

Instabankilta on mahdollista saada lainaa, jos vähintään 23-vuotias, bruttotulosi ylittävät 20 000 euroa vuodessa, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi ikäsi ja valitsemasi lainan takaisinmaksuaika yhteenlaskettuna eivät saa ylittää 80 vuotta.                            

MyLenderiltä vakuudetonta lainaa 12 vuoden maksuajalla

Suomalainen MyLender tarjoaa vakuudetonta lainaa 2 000 – 30 000 euron väliltä. Laina-aika voi olla maksimissaan 12 vuotta. 

MyLender voi tarjota lainaa, jos olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja bruttotulosi ovat vähintään 1000 euroa kuukaudessa. Lopulliseen lainapäätökseen vaikuttavat myös muut annetut tiedot. 

Saldolla nopea nettilaina voi olla Limiittiä tai Lainaa

Suomalainen Saldo tarjoaa sekä Saldo Limiittiä että Saldo Lainaa. Limiitti on jatkuva rahoitus, jota voi nostaa pikkuhiljaa tilille. Sen nostoraja on 2 000 euroa. 

Saldo Lainaa voi saada kerralla tilille 1 000 – 10 000 euron väliltä. Lainan takaisinmaksuaika on 12 – 88 kuukautta (eli maksimissaan 7 vuotta 4 kuukautta). Saldo Lainassa todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %. Kuukausittain maksettava lainaerä on 29–399 euroa. 

Oletko opiskelija? Näin haet opintolainaa >>

Fixura tuo yhteen lainantarvitsijat ja lainaajat

Fixura tarjoaa P2P -lainoja eli vertaislainoja. Palvelu tuo yhteen lainantarvitsijat sekä ne, jotka haluavat lainata rahaa. Lainanantajat ja tarjoajat pysyvät Fixurassa anonyymeina. Lainan takaisinmaksuaika on enimmillään 72 kuukautta eli 6 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu hakijan luottoluokituksesta. 

Voit saada Fixuran kautta lainaa, jos olet vähintään 21-vuotias, olet asunut Suomessa vähintään 2 vuotta ja sinulla on suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Lisäksi kuukausitulojesi tulee olla riittävät ja luottotietosi kunnossa.  

Balanzialla nopea nettilaina mukailee korkotasoltaan euriboria ja asiakaskohtaista marginaalia

Balanzialla https://www.balanzia.fi/yksityislaina vakuudettoman yksityislainan summa voi olla 3 000 – 50 000 euroa ja takaisinmaksuaika jopa 15 vuotta. Lainan korko on 3 kk euribor-koron mukainen. Lisäksi tulee asiakaskohtainen korkomarginaali, joka lasketaan kullekin hakemukselle erikseen. Balanzia perii tilinhoitomaksua kuukausittain 8 euroa. 

Nopea nettilaina Balanzialta on mahdollinen, jos olet vähintään 24-vuotias, vuositulosi ovat bruttona vähintään 16 000 euroa ja olet asunut Suomessa vähintään 3 vuotta. Balanzia ei myönnä lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä. 

Muista nämä, kun haet pientä nettilainaa!

Ferratumilta voi nostaa lainaa joustavasti tai kerralla

Ferratum https://www.ferratumbank.fi/prime-laina myöntää Saldon tapaan sekä joustavaa lainaa että vakuudetonta kertalainaa. Kertalainaa voi saada 2 000 – 30 000 euron väliltä 1 – 10 vuoden laina-ajalla. Lainan todellinen vuosikorko on 9,50-22,14 %. Ferratum perii tilinhoitomaksuna 5,90-9,90 euroa kuukaudessa.

Voit hakea lainaa Ferratumilta, jos olet vähintään 22-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja tulotietosi voidaan tarkistaa. Sinulla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä. 

Nopea nettilaina kannattaa kilpailuttaa

Kuten huomaat tästä listauksesta, eri lainatarjoajien lainoissa on selkeitä eroja. Lainoja kannattaa vertailla ja kilpailuttaa. Netissä on useita vertailusivustoja, joilla voit kilpailuttaa vakuudettomia lainoja. Muista kuitenkin, että vertailusivusto vertailee yleensä vain tiettyjen lainatarjoajien lainoja. Lisäksi lainaehdot saattavat olla paremmat, jos haet lainan suoraan lainatarjoajan omalta sivulta. 

Artikkeliin kootut tiedot on haettu lainatarjoajien sivuilta syyskuussa 2022. Tarkistathan ajantasaiset tiedot lainatarjoajien sivuilta!

Lue myös aiempi artikkeli: Nopeiden nettilainojen 10 tarjoajaa, osa 1


Muuta luettavaa muualta:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Suomi sodassa

Toisesta maailmansodasta on vierähtänyt kymmeniä vuosia, ja sodan aiheuttavat haavat ovat jo suureksi osaksi unohtuneet- samalla myös sotaveteraanit ovat poistuneet suureksi osaksi keskuudestamme. Tästä huolimatta sotahistoria.fi sivusto ylläpitää tarinoita ja historianlehtiä siitä, kun jatkosota alkoi, oli Lapin sota ja yleensäkin ajasta kun Suomi oli sodassa. Tarkoituksena ei ole piirtää mitään kaunistelevaa muistoa, vaan kertoa asioista siten kun ne olivat, kymmeniä vuosia sitten, maamme sotiessa ylivoimaista vihollista vastaan.

Junat Kartalla

Junat kartalla -sovelluksella näet missä junat kulkevat realiajassa.

2 thoughts on “Mistä nopea nettilaina? 10 lainatarjoajaa, osa 2

Vastaa