24 heinäkuun, 2024
Täältä saat nettilainan nopeasti: 10 lainatarjoajaa

Täältä saat nettilainan nopeasti: 10 lainatarjoajaa

Voit hakea nettilainan nopeasti sivustoilta, jotka kilpailuttavat lainat puolestasi. Kaikki sivustot eivät kuitenkaan kilpailuta kaikkia lainantarjoajia. Lisäksi eri lainatarjoajat saattavat antaa lainalle paremmat ehdot, kun haet lainaa suoraan heidän sivuiltaan. Tästä artikkelista löydät listauksen lainatarjoajista, joilta voit tarvittaessa saada nettilainan nopeasti ilman vakuuksia. 

Näiltä lainatarjoajilta voit hakea nettilainan nopeasti

Perinteisten, pitkään Suomessa toimivien pankkien lisäksi voit hakea nettilainan nopeasti useilta eri pankeilta, joilla ei välttämättä ole Suomessa konttoria. Lainanhaku onnistuu täysin netin välityksellä ja saat rahat tilillesi ilman konttorilla käymistä. 

Aktian, Säästöpankin, Nordean, Ålandbankenin, OP:n, S-Pankin ja Danske Bankin lisäksi voit hakea vakuudettoman nettilainan nopeasti joko kilpailutussivuston kautta tai suoraan joltakin näistä lainantarjoajista:

Bank Norwegian tarjoaa vakuudetonta lainaa 60 000 euroon asti

Norjassa vuonna 2007 perustettu Bank Norwegian tarjoaa nettilainaa 500 – 60 000 euron väliltä. Lainatarjouksen saa heti ja tunnistautuminen onnistuu netissä pankkitunnuksilla. Bank Norwegian perii lainan perustamiskuluna 90 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 euroa. Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Jotta voit saada lainaa Bank Norwegianilta, sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä. Lisäksi sinun tulee olla vähintään 23-vuotias ja ollut Suomen Väestötietorekisterissä vähintään 3 vuotta. Lainojen korko on henkilökohtainen (4,99 %-19,99 %) ja se määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen. Suurin todellinen vuosikorko on 30,25 %. 

Santanderilla korko on sama kaikille hakijoille

Santanderilta voi hakea vakuudetonta nettilainaa 2 000 – 50 000 euron väliltä. Laina-aika on 2 – 15 vuoden väliltä. Lainaan voi saada vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta, kunhan ne eivät ole peräkkäiset kuukaudet. 

Jotta voit saada nettilainaa Santanderilta, sinun tulee olla vähintään 24-vuotias, asua pysyvästi Suomessa ja kuukausitulojesi tulee olla vähintään 1 500 euroa (ennen verojen vähentämistä). Santanderilla on sama korko kaikille hakijoille. 

Euron arvo vajoaa, pitääkö olla huolissaan?

Lea bank tarjoaa nettilainan nopeasti 50 000 euroon asti

Norjalainen, aiemmin BRABankin nimellä toiminut Lea bank tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 50 000 euroon asti. Laina-aika on 1 – 15 vuoden väliltä. Nettilainojen nimellinen vuosikorko on 7,54 % – 19,54 % väliltä; todellinen vuosikorko on korkeintaan 45,858%. 

Voit hakea lainaa Lea bankilta, jos olet 23 – 70 -vuotias, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa ja olet asunut Suomessa vähintään 3 vuotta. Lea bank edellyttää, että sinulla on yli 1 200 euron kuukausitulot. Lea bank perii avausmaksuna 90 euroa ja 5 euroa kuukausittain tilinhoitomaksuna. 

Nordax Bankilta saat pienen nettilainan ilman avausmaksua

Ruotsalaisen Nordax Bankin vakuudettomat kulutusluotot ovat 1 000 – 60 000 euron väliltä. Nimelliskorko riippuu asiakkaasta ollen jotain 4,9–19,9 % väliltä, todellinen vuosikorko voi olla tätä suurempi. Nordax Bank perii yli 4 100 euron lainoista avausmaksun 89 euroa. Tilinhoitomaksu on 5 euroa kuukaudessa. 

Saadaksesi lainaa Nordax Bankilta, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias. Vuositulojesi tulee olla vähintään 15 000 euroa (eli noin 1 250 euroa kuukaudessa). Sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. 

Näin asuntolainojen korot nousevat >>

Halinolta voit hakea pienen nettilainan nopeasti

Halino tarjoaa lainaa 500 – 6 000 euron väliltä. Lainassa ei ole koron ja tilinhoitomaksun lisäksi muita kuluja, joten laina-aika määrittää lainan kustannukset. Lainahakemuksen saa täytettyä netissä ja tunnistautuminen onnistuu pankkitunnuksilla. 

Halinolla lainan takaisinmaksuaika on 1-5 vuotta ja lainasta on mahdollista pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Lainalle on mahdollista ottaa myös lainaturva äkillisten elämäntapahtumien varalle. Lainan todellinen vuosikorko sijoittuu 17,66% – 23,27% välille. 

laina.fi -nettilainassa lainasumma voi olla korkeintaan 10 000 euroa

Vuodesta 2005 toiminut laina.fi tarjoaa vakuudetonta Kertalainaa, jonka summa voi olla 4 000 – 10 000 euron väliltä. Lainan takaisinmaksuaika on korkeintaan 7 vuotta. 

Lainan todellinen vuosikorko on 23,96-27,73 %. Laina.fi käyttää tuloselvityksen tekoon Instantor -työkalua, joka tekee analyysin kulutuskäyttäytymisestäsi tilitietojesi perusteella. Työkalun myötä laina.fi saa sinusta luottoluokituksen, jota se käyttää lainapäätöksen teossa.

Avida Financen vakuudettoman nettilainan korko perustuu Euriboriin

Ruotsalainen Avida Finance antaa mahdollisuuden hakea vakuudetonta nettilainaa 2 000 – 50 000 euron väliltä 1- 15 vuoden maksuajalla. Lainoissa käytetään viitekorkona 1 kk Euribor -korkoa. Kokonaiskorko muodostuu siitä ja marginaalikorosta. Lainaa lyhennetään samansuuruisissa erissä kuukausittain valitun laina-ajan mukaan. 

Jotta voit hakea nettilainan nopeasti Avida Financelta, sinun tulee olla 24 – 70 -vuotias ja asunut Suomessa vähintään 3 vuotta. Sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä vähintään 16 000 euron säännölliset vuositulot. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. 

Bigbankista saat nettilainan nopeasti 2 – 5 vuoden maksuajalla

Suomessa vuodesta 2009 lähtien toiminut Bigbank on erikoistunut kulutusluottoihin. Lainaa voi hakea 1 000 – 50 000 euron väliltä. Lainan takaisinmaksuaika on nettilainoissa 2 – 5 vuotta ja suurin todellinen vuosikorko on 16,2%. 

Isompia lainoja Bigbank tarjoaa kiinteällä 5,9% korolla. Yhdelle hakijalle lainaa voidaan myöntää 25 000 euroa ja yhdessä hakeville 50 000 euroa. Hakijan pitää olla vähintään 22-vuotias, kuukausitulot vähintään 1200 euroa, pysyvä asuinpaikka Suomessa sekä nuhteeton taloushistoria (ei maksuhäiriömerkintöjä). 

Miksi opintolainan nostamista kannattaa harkita? >>

TFBankilla tilinhoitomaksu määräytyy lainasumman mukaan

TFBankilta voit hakea lainaa 2 500 – 40 000 euron väliltä. Lainantakaisinmaksuaika on 2 – 12 vuotta. TFBankin nettilainan korko on sidottu 12 kk Euribor -korkoon, eli viitekorko vaihtuu. Kuukausierä säilyy samana, mutta laina-aika voi vaihtua korkotason muutosten myötä. 

Asiakaskohtainen vuosikorko on 6,39% – 14,99% väliltä. TFBank edellyttää hakijalta 22 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja sekä moitteetonta maksuhistoriaa. Tilinhoitomaksu määräytyy lainasumman mukaan ollen 0,01% lainasummasta per päivä. Tilinhoitomaksu on kuitenkin enintään 12,50 euroa kuukaudessa. 

Komplett Bankilta voit hakea nettilainan nopeasti jopa 15 vuodeksi

Myös Komplett Bank tarjoaa Euribor-korkoon sidottua nettilainaa. Lainan nimelliskorko on 6,99 % – 18,99 % riippuen asiakkaasta tehdystä arviosta. Lainan lyhennykset pysyvät samana, mutta laina-aika voi muuttua korkotason muuttuessa. 

Komplett Bankilla lainan takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta. Korko on sidottu 3 kk Euribor-korkoon, jonka lisäksi tulee pankin määrittämä marginaali. 

Vertaile pankkeja ja lainatarjouksia ennen tarjouksen hyväksymistä 

Tässä artikkelissa kerroimme perustiedot 10:stä eri lainatarjoajasta, joilta voit hakea nettilainan nopeasti. Kuten ehkä huomasit, lainatarjoajien välillä on merkittäviä eroja lainasummien, laina-ajan, koron sekä muiden lainaehtojen suhteen. Niitä kannattaa vertailla ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Artikkeliin kootut tiedot on haettu kunkin palveluntarjoajan sivuilta elokuussa 2022. Tiedot saattavat muuttua, joten muistathan tarkistaa ajantasaiset tiedot oman vertailusi tueksi hakiessasi lainaa!

Lue myös: Nämä asiat tulee muistaa, kun haet nettilainaa >>

One thought on “Täältä saat nettilainan nopeasti: 10 lainatarjoajaa

Vastaa