24 heinäkuun, 2024
Sampsa Ratia on valittu Varman kiinteistösijoittamisesta vastaavaksi johtajaksi

Sampsa Ratia on valittu Varman kiinteistösijoittamisesta vastaavaksi johtajaksi

Sampsa Ratia (KTM) on valittu Varman kiinteistösijoittamisesta vastaavaksi johtajaksi.

Ratialla on laaja kokemus suomalaisesta ja kansainvälisestä kiinteistökentästä. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Avantilla, Lease Greenilla, Corbelilla sekä Aberdeenilla. 

– Sampsalla on erittäin monipuolinen kokemus kiinteistöalalta ja vahvat näytöt menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta. Hän tuo Varmaan myös tärkeää transaktio-osaamista, kertoo Varman varatoimitusjohtaja Reima Rytsölä

– On mahtavaa päästä osaksi Varman huippuorganisaatiota ja luotsaamaan arvostettua kiinteistösijoitusyksikköä. Vastuullinen sijoittaminen ja kestävä kehitys ovat minulle tärkeitä asioita, ja tässä minun ja Varman arvot kohtaavat hienosti. Odotan innolla pääseväni yhdessä tiimin kanssa toteuttamaan Varman julkaisemia ESG-tavoitteita kiinteistösijoitusten osalta sekä edelleen muokkaamaan salkun sisältöä haluttuun suuntaan, toteaa Sampsa Ratia.

Sampsa aloittaa tehtävässä kesälomien jälkeen 16.8.

Varman edellinen kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Ilkka Tomperi siirtyy YIT:n palvelukseen.

Lähde: STT Info


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Junat Kartalla-sovelluksella näet junat kartalla realiaikaisesti

Junat Kartalla -sovelluksella käyttäjä voi seurata koko Suomen junaliikennettä. Nimensä mukaisesti sovellus näyttää kullakin hetkellä liikkeellä olevat junat kartalla, jolloin oman junavuoron ajantasaisen sijainnin tarkistaminen on helppoa.

Uudistettu Espoon eläinsairaala palvelee 24h

Lemmikeillä on nyt mahdollisuus ympärivuorokautiseen sairaalahoitoon myös Espoossa. Uudistunut Espoon Eläinsairaala on tänään aloittanut päivystystoiminnan Suomenojalla, osoitteessa Kurjenkellontie 14. Uudistuneen eläinsairaalan yhteydessä toimii myös Euroopan ensimmäinen urheilukoirien hoitoon erikoistunut klinikka.

Vastaa